Måløv Hundepension

v/Nikolaj M. Nikolajsen

Måløv Hundepension drives som en enkeltmandsvirksomhed ejet af Nikolaj M. Nikolajsen, og drives til dagligt af ægteparret Nikolaj og Nathalie — og vores familie.

Fødevarestyrelsen

Se vores smiley

CVR-nummer

17 91 32 04

Spar Nord Bank

8482 4820026751

Vipps MobilePay

12599

Vi er godkendt, registreret og kontrolleret af Fødevarestyrelsen. Vores kontrolrapporter er offentligt tilgængelige, og vi er med i dan danske hundesmileyordning.

Vi tager mod betaling via bankoverførsel, MobilePay og kontant. Vi har både betalingsautomat i både butikken og i bilen, hvor du kan betale med Dankort, VISA, MasterCard og Vipps MobilePay.

Vores forretningsområder

Vi driver også andre erhverv under vores CVR-nummer. Vi har bl.a. EU-støttet landbrug og kødkvægsopdræt på gården Karleholm, hvorfra vi driver Måløv Hundepension, og Nikolaj driver også en lille IT-konsulentvirksomhed.

Fritgående kødkvæg på græs

Karleholm Hereford

Vores Hereford-kvæg får lov at gå på græs året rundt, vi slagter lokalt og sælger kød til kunder og venner af huset. Der er saft og smag i naturen!

Siden 1987 - 3 generationer i gang

Hundepension

Vores suverænt primære fokusområde! Det er hundene, der er i centrum 7 dage om ugen, og vi gør alt for at give dem en god oplevelse.

Vi modtager EU-støtte 🇪🇺

Landbrug & naturpleje

Når man bor på landet, er det vigtigt at passe på naturen og dyrene. Vi modtager EU-støtte til naturpleje og landbrug.

+30 års erfaring med udvikling

IT Ingeniør

Udvikling og drift af softwareplatforme. Erfaring med web, email, databaser, cloud, Linux, kubernetes, integration, automatisering...

Giving your dog a great vacation