Vi henter og bringer

Har du ikke bil, eller har du ikke tid til at køre din hund til hundepensionen? Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder hente- og bringeservice i hele Hovedstadsområdet. Prisen afhænger af afstanden.

Vi kører grønt

Vores hente- og bringeservice er CO2-neutral. Vi kører i elbil, så du kan være sikker på, at vi ikke belaster miljøet unødigt.

Specialindrettet bil

Vi har en specialindrettet bil, så din hund kan sidde sikkert og komfortabelt under transporten. Vi har også plads til hundens eget foder og andet udstyr.

Betal ved bilen

Du kan betale for opholdet ved bilen, selvom vi kører ud henter din hund. Vi tager imod MobilePay, kontanter og kreditkort (Dankort, Visa, MasterCard) lige foran din dør.

Vi kører hver aften

Kørsel foregår i hverdagene mellem kl. 18 og 20. Lørdag kører vi om eftermiddagen i tidsrummet 14-16. Vi kan desværre ikke tilbyde kørsel morgen, formiddage eller på andre tider af dagen pga. vores travle hverdag med hundene og trafikken omkring København.

Få en pris på kørsel til din adresse

Vi giver fast pris på kørsel til din adresse. Prisen afhænger af afstanden fra vores hundepension i Måløv. Ring eller skriv til os for en pris på transporten.

Kommer du med toget, så kan vi også hente eller bringe din hund til enten Kildedal eller Måløv Station. Det koster kr. 50 pr. vej.

Giving your dog a great vacation