Dyrlæge & medicin

Uheldet kan være ude, eller din hund kan blive syg under opholdet. Vi har en dyrlæge, som vil tilkalde, hvis der skulle opstå problemer.

Dyrlægebesøg påføres regning

Hvis din hund skulle blive syg under opholdet, vil vi tilkalde vores faste dyrlæge. Alle udgifter i forbindelse med dyrlægebesøg påføres regningen for opholdet.

Oplysninger om helbred

Vi beder dig om at oplyse om eventuelle helbredsproblemer, som kan have betydning for opholdet. Det kan være alt fra allergier til kroniske sygdomme. Også selvom det er noget, som din hund har haft i mange år, og som ikke giver problemer i hverdagen.

Medicin og kosttilskud

Medbring gerne medicin og kosttilskud, som din hund skal have under opholdet. Husk at oplyse om dosering og eventuelle bivirkninger. Vi sørger for at give medicinen på de rigtige tidspunkter.

Medbring i original emballage

Af hensyn til korrekt dosering og evt. bivirkninger, beder vi dig om at medbringe medicin og kosttilskud i original emballage. Det gælder også, hvis det er noget, som din hund har fået i mange år, og som du kender ud og ind.

Alvorlige sygdomme

Skulle din hund blive alvorligt syg under opholdet, vil vi kontakte dig med det samme. Vi vil også kontakte dig, hvis din hund har brug for medicin, som vi ikke har på pensionen. Det er en fordel, at vi har oplysninger om evt. sundhedsforsikring, så vi kan handle hurtigt.

Giving your dog a great vacation