Menneskerne bag hundepensionen

Måløv Hundepension i mere end 40 år!

I 1987 overtog vi Måløv Hundepension. På det tidspunkt havde hundepensionen allerede eksisteret i ca. 15 år. Der er sket rigtig meget siden dengang, og hele hundepensionen er blevet bygget om og moderniseret i flere omgange.

Det er en stor opgave, og ikke mindst et stort ansvar, at tage sig af andre menneskers kæledyr mens de er væk. Derfor har det også altid været med opbakning fra hele familien vi har drevet hundepensionen. Og i dag er det os selv og vores søn og svigerdatter der står for driften af hundepensionen. Et rigtigt trygt og stabilt familieforetagende så du altid ved hvem der har med din hund at gøre.

Vi har erfaringen med at tage os af hundene fra 40 år som hundejere, 15 år som opdrættere af Schæferhunde og West Highland White Terrier og så ikke mindst 25 års erfaring med hundepensionen. Vi opdrætter ikke hunde mere, men vi nyder vores egne hunde og alle de hunde vi har i pension.

Vi er altid klar til at tage os rigtig godt af din hund. Vi ved den betyder meget for dig, og det betyder alt for os at gøre vores yderste for du er glad og tryg ved at aflevere din hund hos os.

Vi er: Nikolaj og Nathalie Nikolajsen