Krav til vaccinationer

Det er vigtig, at din hund er vaccineret før opholdet. Det er både for gældende lovkrav og for at sikre, at din hund ikke smitter andre hunde. Her kan du læse om, hvilke vaccinationer vi kræver,

DHP basisvaccination er påkrævet

Distemper (hundesyge), Hepatitis og Parvovirus er de grundlæggende vaccinationer krævet ved lov. Gyldighed 12-24 mdr.

Bb og Pi vaccination er påkrævet

Disse er vigtige for at undgå smitte med kennelhoste, eller mindske symptomerne, hvis din hund skulle blive smittet. Bordetella Bronchiseptica vaccinationen er ikke altid standard hos dyrlæger, så husk at tjekke, om din hund har den. Vi anbefaler, at du får den senest 48-72 timer før opholdet. Gyldighed 12 mdr.

L4 vaccination

Vaccination mod leptospirose er ikke et krav fra vores side, og vi hører også variende udtalelser om behov fra dyrlægerne om denne vaccine. Vi anbefaler dog, at du taler med din dyrlæge om, hvad der er bedst for din hund. Gyldighed 12 mdr.

Rabies vaccination

Vaccination mod rabies er ikke et krav fra vores side, men den kan være god at have, hvis du skal rejse med din hund til udlandet. Husk at holde den opdateret, hvis du først har fået den. Ellers risikerer du ikke at kunne rejse med hunden, hvis du pludselig får brug for det. Gyldighed 12-36 mdr.

Vaccination mod kennelhoste er vigtig

Vi lægger vægt på fuld vaccination mod kennelhoste - både Bb og Pi. Mangler din hund vaccination mod Bordetella Bronchiseptica (Bb), så kan den gives helt op til 48-72 timer før opholdet. Og vi kan tit hjælpe i akutte tilfælde. Ring og spørg os om råd!

D

Distemper (hundesyge)

H

Hepatitis

P

Parvovirus

Pi

Parainfluenza

Bb

Bordetella Bronchiseptica

L4

Leptospirose

Praktisk information før opholdet

Vi har nogle regler og betingelser, som du skal sætte dig ind i før opholdet. Når du benytter vores hundepension, har du samtidig accepteret vores betingelser, som de er beskrevet her på siden.

Hvad hvis jeg afbestiller?

Hvad skal jeg have med til min hund?

Hvad hvis min hund bliver syg under opholdet?

Hvad kræver I af vaccinationer, forsikring og lignende?

Vores forholdsregler ved akutte eller længevarende ophold, manglende betaling eller afhentning

Se priser » Bestil online »
Se priser » Se åbningstider » Bestil online »

Giving your dog a great vacation